На новото табло дисплеят е бял с черни цифри (на колите с външен фейс) Ти си със старото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Осветление на таблото на 145
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНа новото табло дисплеят е бял с черни цифри (на колите с външен фейс) Ти си със старото.Alfa 156 1.8 TS 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщениеДаваи братле ти каза и ги направи друг цвят а ???Ся остава само утре да подкарам дисплея да тръгне и да си коригирам малко стрелката на скоростомера, че като съм я слагал одеве и съм я забил малко надолу и ся ми показва с около 10-15 км по малко от реалното.
Alfa 156 1.8 TS 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНа новото табло дисплеят е бял с черни цифри (на колите с външен фейс) Ти си със старото.
Благодарности !!!
---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------
Но свети зелено. Как да го направя и него червено? Не е ли самия цвят на LCD-то зелен? Ако е така възможно ли е да се смени изобщо?Alfa 156 1.8 TS 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениетрябва да разглобиш дисплея. това става като откопчаеш черната рамка отгоре. в задната му част ще видиш зелено полупрозрачно фолио. трябва да го замениш. подобни фолиа има в книжарниците в различни цветове във формат А4 на бройка.Alfa 156 1.8 TS 98г.
Comment
Comment