Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление на таблото на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На новото табло дисплеят е бял с черни цифри (на колите с външен фейс) Ти си със старото.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
      На новото табло дисплеят е бял с черни цифри (на колите с външен фейс) Ти си със старото.
      Аха. Ясно... А аз мислех, че това ,че съм с кръглите духалки значи че съм с новото. Един мой приятел с QV ми беше казал преди време, че мойта е няква междинка. Еми значи утре ще си сложа крушката зад дисплейа и сичко ще е наред да се надявам. Иначе много ми харесва как се получи цвета. В момента докато беше разглобено се замислих да си сложа бели циферблати. Но сичко разглобено и чака да го сглабям и си казах ''ае ае като си купя QV ще го направя с бели ся тва ще си е с черни''
      Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Даваи братле ти каза и ги направи друг цвят а ???
        sigpic145 Qv

Comment

Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщение
          Даваи братле ти каза и ги направи друг цвят а ???
          Бат Емо душата ми излезна ама стана Ся остава само утре да подкарам дисплея да тръгне и да си коригирам малко стрелката на скоростомера, че като съм я слагал одеве и съм я забил малко надолу и ся ми показва с около 10-15 км по малко от реалното.
          Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Сложих си крушката и дисплея светна.
            Благодарности !!!

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Но свети зелено. Как да го направя и него червено? Не е ли самия цвят на LCD-то зелен? Ако е така възможно ли е да се смени изобщо?
            Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

трябва да разглобиш дисплея. това става като откопчаеш черната рамка отгоре. в задната му част ще видиш зелено полупрозрачно фолио. трябва да го замениш. подобни фолиа има в книжарниците в различни цветове във формат А4 на бройка.
              точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                трябва да разглобиш дисплея. това става като откопчаеш черната рамка отгоре. в задната му част ще видиш зелено полупрозрачно фолио. трябва да го замениш. подобни фолиа има в книжарниците в различни цветове във формат А4 на бройка.
                Мерси колега. При първа възможност като имам време ще го разглобя и ще видя.
                Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Working...
                X